Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste
Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä
Synkroni Oy

Yhteystiedot:
Akselikuja 3
90440 Kempele

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Mikko Ahola
Akselikuja 3
90440 Kempele
+358505554460
mikko.ahola@synkroni.fi

Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot:

Tietosuojavastaava

Mikko Ahola
Akselikuja 3
90440 Kempele
+358505554460
mikko.ahola@synkroni.fi

2. Rekisteröidyt
Asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Rekisterin pitämisen peruste:

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella
Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

asiakassuhteen hoitaminen
palveluistamme kertominen
4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

nimi
osoite
sähköposti
puhelinnumero
henkilötunnus
Asiakastiedot

tiedot ostetuista tuotteista / palveluista
5. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen mikko.ahola@synkroni.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta tai muun yhteydenottopyynnön perusteella
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Asiakassuhteen aikana voimme luovuttaa tietoja alihankkijoille asiakkaan tilaamaan/ostamaan palveluun liittyen.

8. Käsittelyn kesto
Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuuteen liittyvät vastuut ovat voimassa.
9. Henkilötietojen käsittelijät
Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Tervetuloa esittelyihin!

ENNAKKOMARKKINOINTI As Oy Oulun Rantapurje

Puhurikuja 4, Oulu. Sovi esittely.

Omakotitalo 109m2 Linnakangas, Kempele

Sovi yksityisesittely Loukkokierto 15, Kempele.

As Oy Kempeleen Keskushelmi

Sovi yksityisesittely Kurikkahaantie 12, Kempele.

ENNAKKOMARKKINOINTI As Oy Kempeleen Lemmikki

Lemminkäinen 5, Kempele. Sovi esittely.

As Oy Kirkkonummen Timantti

Sovi yksityisesittely Laamanninkaari 1, Sundsberg.

As Oy Oulun Kaakkurin Aurinko

Sovi yksityisesittely Palokärjentie 2, Oulu.

Haluatko tietää Synkronitalon uusista kohteista ensimmäisten joukossa?

Emme lähetä sinulle muunlaista markkinointia eikä mukaan liittyminen sido sinua mihinkään.

© Synkroni Oy 2022, kaikki oikeudet pidätetään.

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Nyt kuulet uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Kiitos viestistäsi!

Kiitos viestistäsi – otamme yhteyttä mahdollisimman pian!