SINULLE SUUNNITELTU

ENNAKKOMARKKINOINTI As Oy Oulun Rantapurje

Huonejako

3-5h+k+s+ak

Pinta-ala

105,5m2 - 109,5m2

Sijainti

Puhurikuja 4, Ranta-Toppila, Oulu

Myyntihinta

129 182,94 € -132 849,08 €

Koti merellisessä ympäristössä!

ENNAKKOMARKKINOINTI!

Oletko haaveillut asunnosta meren läheisyydessä?  Nyt se on mahdollista, Rantapurjeen kodista pääset heti ulko-ovelta toteuttamaan merellisiä unelmia.

Uudet upeat Rantapurjeen asunnot sijoittuvat Puhurikuja 4, Oulun Ranta-Toppilaan hienosti meren läheisyyteen, lähelle kaupungin keskustaa. Täältä löytyy mm. vierasvenesatama, frisbeegolfrata, koirapuisto, kesäkahvila, Toppilansalmen vesiliikuntakeskus  ja paljon muuta. Vieressä sijaitsevasta Hietasaaresta löytyy ulkoilualue luontopolkuineen sekä sinne rakentuva uusi asuntomessualue. Nallikari hiekkarantoineen ja monine aktiviteetteineen myös ihan vieressä. Parhaat pyöräily- ja kävelyretket lähtevät tästä.

Tärkeimmät päivittäispalvelut ovat lähellä; 2 kauppaa (Sale n. 750 m ja K-Supermarket n. 1 km, jonka yhteydessä apteekki, posti, matkahuolto sekä kahvio). Merikosken koulu (1.-6.lk) 600 metrin päässä, 7.-9.lk n. 3,6 km päässä. Yliopistoon matkaa n. 4 km. Kilometrin säteellä useampi päiväkoti.

Hyvien pyöräilyreittien ja sujuvan julkisen liikenteen ansiosta Oulun keskustaan ja Yliopistolle hurauttaa hetkessä.

Asuntojen huikea huonekorkeus olohuoneessa luo mahtavan avaruuden tunteen. Tässä kodissa saat tilavan eteisen, toiminnallisen pohjaratkaisun neljällä makuuhuoneella etkä maksa hukkaneliöistä. Kaksi omaa varastoa antaa säilytystilan harrastus- ja kausivälineille. Lukittavat varastot tarjoavat turvallista säilytystilaa.

Keittiössä löytyy runsaasti kaappitilaa. Laadukkaat kodinkoneet lisäävät arjen toimivuutta. Kodissa on erillisuuni, induktio liesitaso, erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi, ulos poistava liesituuletin ja astianpesukone. Nykyaikaista Led valaistusta.

Asunto lämpiää kaukolämmöllä, joka sisältyy hoitovastikkeeseen. Jokaisessa huoneessa on vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Palovaroittimet ovat sähköverkossa. Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä sekä suihkuseinä ovat lasia. Saunassa on mukavat löylyt antava pilarikiuas. Autokatospaikka sisältyy hintaan, johon mahdollisuus saada hybridi/sähköauton lataus. Mahdollisuus myös ostaa toinen autopaikka.

Saat asfaltoidut pihat, nurmet ja aidat valmiina. Voit itse keskittyä kesäpäivänä vaikkapa grillaukseen omalla terassilla.

Miksi Synkronitalo? Synkronitalo on vakavarainen rakentaja, joka tekee kauniita, toimivia ja viimeisteltyjä koteja, joiden ulkoseinät tehdään lämpimissä ja kuivissa sisätiloissa omassa talotehtaassa Kempeleessä. Meiltä ostetussa kodissa on ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema). Synkronitalo on arkkitehtuuristen kotien edelläkävijä. Nyt kannattaa ostaa laadukas koti vakavaraiselta rakentajalta. Synkronitalo on ollut useita vuosia luottoluokituksiltaan kärkikastissa.

Toteuta merellinen unelmasi ja ota rohkeasti yhteyttä myyjään. Mitä aiemmin varaat ja teet kaupat, sitä enemmän voit vaikuttaa huone- ja sisustusratkaisuihin.

Arvioitu valmistuminen 10/2024.

Johan Ahola 044 235 7684
johan.ahola@synkroni.fi

myynti@synkroni.fi, p. 050 536 3948

HuonejakoPinta-alaMyyntihintaVelaton hinta
3-5h+k+s+ak105,5 m2132 849,08 €336 800 €
3-5h+k+s+ak109,5 m2129 182,94 €339 900 €

Kuvagalleria

Kuvat asukasvalinnoin vastaavan tyyppisestä kohteesta.

Sovi esittely tai tilaa esite

Johan Ahola

Mikko Ahola

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen.

Kysy myös yksityisesittelyä!

Omakotitalo 109m2 Linnakangas, Kempele

Esittely 11.6. klo 16.30-17.00 Loukkokierto 15, Kempele.

As Oy Kempeleen Keskushelmi

Sovi yksitisesittely Kurikkahaantie 12, Kempele.

ENNAKKOMARKKINOINTI As Oy Kempeleen Lemmikki

Lemminkäinen 5, Kempele. Sovi esittely.

As Oy Kirkkonummen Timantti

Esittely To 11.7 klo 17-18 Laamanninkaari 1, Sundsberg.

As Oy Oulun Kaakkurin Aurinko

Esittely 11.6 klo 17.15-17.45 Palokärjentie 2, Oulu.

Haluan tietää Synkronitalon uusista kohteista ensimmäisten joukossa

Emme lähetä sinulle muunlaista markkinointia eikä mukaan liittyminen sido sinua mihinkään.

© Synkroni Oy 2022, kaikki oikeudet pidätetään.

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Nyt kuulet uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Kiitos viestistäsi!

Kiitos viestistäsi – otamme yhteyttä mahdollisimman pian!