Miksi synkronitalo?

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

 

  • Kotinne valmistuu yhdellä sopimuksella
  • Ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama
  • Mietittyjä, elämää helpottavia ratkaisuja ja hienoja yksityiskohtia
  • Ulkoseinät valmistetaan lämpimissä sisätiloissa ja talot ovat säältä suojassa
  • Pystytys vie aikaa alle päivän
  • Voitte muokata taloa juuri Teille sopivaksi
  • Pitävä muuttoaikataulu jo kauppavaiheessa
  • Mittaamme kaikissa kohteissamme lattian kosteuden ja rakennuksen ilmatiiveyden rakentamisvaiheessa
  • Saatte tekniset mittausraportit, kuten paine-, sähkötarkastus- ja ilmanvaihdon säätöpöytäkirjat sekä rakennekatselmus- ja vastanottotarkastuspöytäkirjan käyttöönne. Sekä tietysti huoltokirjan ja ohjeet rakennuksen käyttöön
Synkronitalo suunnitellaan ja toteutetaan sinulle ammattilaisten voimin. Voit ostaa valmiiksi suunnitellun kodin ja muokata sen mieleiseksi. Voit vaikuttaa sisustukseen, kiintokalusteisiin, kodinkoneisiin, tulisijaan ja sähköistykseen ammattilaisten tukemana. Muutoksiin voit vaikuttaa myös rakennusprosessin aikana. Kodin suunnittelu voi myös käynnistyä muokkaamalla hyväksi todettua valmista mallia tai arkkitehdin kynän kautta toiveesi huomioiden.Mittaamme kaikissa kohteissamme lattian kosteuden ja ilmatiiveyden. Suoritamme joka kohteessa tarkastukset, joista saatte dokumentteina paine-, sähkötarkastus- ja ilmanvaihdon säätöpöytäkirjat sekä rakennekatselmus- ja vastanottotarkastuspöytäkirjan, huoltokirjan ja ohjeet rakennuksen käyttöön. Laadukkaita koteja jo yli 20 vuottaSynkronitalon perustaja rakennusinsinööri Mikko Ahola on saanut olla 20 vuoden aikana mukana usean talotoimittajan prosessissa varmistamassa, että asiakkaat saavat laadukkaita koteja. Laadukkaan rakentamisen ohjeet ovatkin usein siirtyneet talotoimittajien ratkaisuihin. Nyt nämä pohditut ratkaisut löytyvät suoraan Synkronitalosta. Olemme ylpeitä siitä, että saamme kulkea rakennusprosessin läpi kanssanne!

Inspiroidu Synkronitaloista!