Lisätietoja

Seppo Granroth
044 239 5786
seppo.granroth@synkroni.fi

Mikko Ahola
050 555 4460
mikko.ahola@synkroni.fi

Toimisto
040 675 2012

Postiosoite

Synkroni Oy
Akselikuja 3, 90440 Kempele
Äyritie 18, 01510 Vantaa

 

 

Meille töihin?

Haluatko sinäkin olla eturivin tekijöiden joukossa? Toimintamme kasvaessa etsimme

TYÖNJOHTAJAA Vantaalle

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan uuden työmaan sujuvasta ja kustannustehokkaasta etenemisestä yhdessä ammattirakentajien, työpäällikön sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme väh. 3 vuoden kokemusta pientalo rakentamisesta. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta.

TALONRAKENTAJIA / URAKKAPORUKOITA / SISUSTAJIA/ELEMENTINVALMISTAJIA / ULKOMAALAUSURAKOITA(Vantaa, Oulu,Kempele)

Tarjoamme näköalapaikan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla työskentelet mukavien työtovereiden kanssa hyvien työpaikkaetujen kera.

Synkronitalo rakentaa laadukkaita, arvostettuja ja palkittuja koteja. Kiitos asiakkaillemme! He ovat huomanneet tämän ja olemmekin saaneet olla kasvuyritysten joukossa. Kasvuyrityksessä on monenlaisia mahdollisuuksia sinunkin osaamisellesi. Kerro meille missä tehtävissä ovat sinun vahvuutesi ja millä alueella (Oulun seutu, Pääkaupunkiseutu) haluat toimia. Käsittelemme jokaisen hakemuksen!

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen 1.4. mennessä, kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella.  Sopivien henkilöiden löytyessä voimme täyttää paikan aiemminkin.

Lisätiedot ja hakemukset: Seppo Granroth 044 239 5786 seppo.granroth@synkroni.fi