Lisätietoja

Mikko Ahola
050 555 4460
mikko.ahola@synkroni.fi

Seppo Granroth
044 239 5786
seppo.granroth@synkroni.fi

Toimisto
040 675 2012

Postiosoite

Synkroni Oy
Akselikuja 3, 90440 Kempele
Äyritie 8E, 01510 Vantaa

 

 

Meille töihin?

Toimintamme kasvaessa ja uusien kohteiden alkaessa etsimme

 

 

Avoin työpaikka/Rakennusinsinööri Ouluun

06.11.2019

Synkronitalo on Oululainen uusien asumisratkaisujen edelläkävijä. Rakennamme tyylikkäitä palkittuja koteja Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa. Työllistämme yli 60 henkilöä. Tämän vuoden budjetoitu liikevaihtomme on 25  milj. euroa.

 

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt

TALONRAKENTAJIA / KIRVESMIEHIÄ / URAKKAPORUKOITA / SISUSTAJIA  / (Vantaa, Tampere)

Hallitset talonrakentamisen. Olet ahkera, työhön tarttuva ja hallitset piirrustusten luvun. Jos sinulla on omaporukka rakentaja porukka niin tarjoa jotain rakentamiseen liittyvää erivaihetta esim. Pystytys, väliseinien rakentamista, ikkunoiden asennusta, sisustusta yms.

Tarjoamme näköalapaikan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla työskentelet mukavien työtovereiden kanssa hyvien työpaikkaetujen kera.

Synkronitalo rakentaa laadukkaita, arvostettuja ja palkittuja koteja. Kiitos asiakkaillemme! He ovat huomanneet tämän ja olemmekin saaneet olla kasvuyritysten joukossa. Kasvuyrityksessä on monenlaisia mahdollisuuksia sinunkin osaamisellesi. Kerro meille missä tehtävissä ovat sinun vahvuutesi ja millä alueella (Oulun seutu, Pääkaupunkiseutu, Tampere) haluat toimia. Käsittelemme jokaisen hakemuksen!

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen viimeistään 3.1.2020 niin kutsumme hyvät tekijät haastatteluun hakemusten perusteella. Sopivien henkilöiden löytyessä voimme täyttää paikan aiemminkin.

Lisätiedot ja hakemukset: Seppo Granroth 044 239 5786  seppo.granroth@synkroni.fi  

Mikko Ahola 0505554460 mikko.ahola@synkroni.fi

Rakennusinsinööriä Ouluun

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan projektien sujuvasta ja kustannustehokkaasta etenemisestä yhdessä ammattirakentajien, työpäällikön sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta pientalorakentamisesta väh. 3 vuotta. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta. Työpisteesi tulee olemaan Kempeleessä.

Tarjoamme näköalapaikan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla työskentelet mukavien työtovereiden kanssa hyvien työpaikkaetujen kera.

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen viimeistään 3.1.2020 osoitteeseen mikko.ahola@synkroni.fi. Sopivan henkilön löytyessä voimme täyttää paikan aiemminkin.

Lisätiedot: Mikko Ahola 050 555 4460 / synkronitalo.fi

Voit jättää hakemuksen myös tästä