Tilaa Kiimingin Luontokartanon esite

Tilaamalla esitteen pääset tutustumaan kohteeseen ennen yksityisesittelyä

Tilaa Luontokartanon esite

Tilaamalla Luontokartanon esitteen pääset tutustumaan tarkemmin kohteeseen. Kiimingin Luontokartanon kohteessa nautit As Oy:n helppoutta – omakotitalon vapautta – Kuljet autokatoksesta suoraan sisälle, ei lumitöitä, Avara eteinen, ei käytävämäinen – Korotettu sisäkatto avautuen olohuoneeseen – Kokolasiseinä ja muita lasiratkaisuja – Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa – Oma nurmettu piha – Avaraa ja valoisaa tilaa – Lattialämmitys kauttaaltaan – Laadukkaat materiaalit, sisusta mieleiseksi! – 3 eri kokoista pohjaratkaisua – Voit vaikuttaa huonelukumäärään ja sisustusmateriaaleihin.

Katso video

Julia Juuso: ”Olen todella tyytyväinen Synkronitalon kanssa tehtyyn yhteistyöhön”

Palvelu mitä olen saanut Synkronitalolta on ollut ystävällistä, joustavaa ja ymmärtäväistä. Synkronitalon kohteessa minua miellytti suunnittelu ja ulkonäkö. Olen tosi tyytyväinen yhteistyöhön.

Tilaa Luontokartanon esite

Tilaamalla Luontokartanon esitteen pääset tutustumaan tarkemmin kohteeseen. Kiimingin Luontokartanon kohteessa nautit As Oy:n helppoutta – omakotitalon vapautta – Kuljet autokatoksesta suoraan sisälle, ei lumitöitä, Avara eteinen, ei käytävämäinen – Korotettu sisäkatto avautuen olohuoneeseen – Kokolasiseinä ja muita lasiratkaisuja – Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa – Oma nurmettu piha – Avaraa ja valoisaa tilaa – Lattialämmitys kauttaaltaan – Laadukkaat materiaalit, sisusta mieleiseksi! – 3 eri kokoista pohjaratkaisua – Voit vaikuttaa huonelukumäärään ja sisustusmateriaaleihin.