Miksi Synkronitalo?

Synkronitalo /Synkroni Oy on erillistalojen edelläkävijä, jolla on oma rakennuttaja/rakennusliike, oma suunnittelu, elementtituotanto ja myynti. Synkronitalon osaaminen on syntynyt yli 20 vuoden ajalta monipuolisesta rakennusalan kokemuksesta ja verkostoista. Synkroni Oy työllistää yli kuusikymmentä omaa työntekijää ja alihankkijat mukaan lukien lähes sata työntekijää. Synkroni on vakavarainen ja velaton yhtiö, joka onkin saanut korkeimmat luottoluokitukset Soliditetiltä ja Asiakastiedolta.

 

  • Kotinne valmistuu yhdellä sopimuksella

  • Ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama

  • Mietittyjä, elämää helpottavia ratkaisuja ja hienoja yksityiskohtia

  • Ulkoseinät valmistetaan lämpimissä sisätiloissa ja talot ovat säältä suojassa. Pystytys vie aikaa alle päivän.

  • Voitte muokata taloa juuri Teille sopivaksi

  • Pitävä muuttoaikataulu jo kauppavaiheessa

  • Mittaamme kaikissa kohteissamme lattian kosteuden ja rakennuksen ilmatiiveyden rakentamisvaiheessa

  • Saatte tekniset mittausraportit, kuten paine-, sähkötarkastus- ja ilmanvaihdon säätöpöytäkirjat sekä rakennekatselmus- ja vastanottotarkastuspöytäkirjan käyttöönne. Sekä tietysti huoltokirjan ja ohjeet rakennuksen käyttöön.

SYNKRONITALO VIDEO

Synkronitalo suunnitellaan ja toteutetaan sinulle ammattilaisten voimin. Voit ostaa valmiiksi suunnitellun kodin ja muokata sen mieleiseksi. Voit vaikuttaa sisustukseen, kiintokalusteisiin, kodinkoneisiin, tulisijaan ja sähköistykseen ammattilaisten tukemana. Muutoksiin voit vaikuttaa myös rakennusprosessin aikana. Kodin suunnittelu voi myös käynnistyä muokkaamalla hyväksi todettua valmista mallia tai arkkitehdin kynän kautta toiveesi huomioiden.

Mittaamme kaikissa kohteissamme lattian kosteuden ja ilmatiiveyden. Suoritamme joka kohteessa tarkastukset, joista saatte dokumentteina paine-, sähkötarkastus- ja ilmanvaihdon säätöpöytäkirjat sekä rakennekatselmus- ja vastanottotarkastuspöytäkirjan, huoltokirjan ja ohjeet rakennuksen käyttöön.

Laadukkaita koteja jo yli 20 vuotta

Synkronitalon perustaja rakennusinsinööri Mikko Ahola on saanut olla 20 vuoden aikana mukana usean talotoimittajan prosessissa varmistamassa, että asiakkaat saavat laadukkaita koteja. Laadukkaan rakentamisen ohjeet ovatkin usein siirtyneet talotoimittajien ratkaisuihin. Nyt nämä pohditut ratkaisut löytyvät suoraan Synkronitalosta.

Olemme ylpeitä siitä, että saamme kulkea rakennusprosessin läpi kanssanne!

Kotinne valmistuu yhdellä sopimuksella