Synkronitalon polku

Tutustu kuvagalleriamme avulla jo toteutettuihin Synkronitaloihin. Video Synkronitalo

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Kaikki alkaa tontin hankinnasta. Meiltä saat huiput ilmansuunnat ja suojaavan pihan tarjoavan tontin, missä voit toteuttaa omia puutarhaunelmia. Mikäli haluat eroon pihahuolista ja kaipaat vapautta niin voimme tehdä tontista sinulle myös huoltovapaan.

1. Pohjatutkimus

Maapohjan kantavuus selviää pohjatutkimuksessa.

2.Suunnittelu ja lupa-asiat

 

Kodin toimivuus, tilantuntu ja ulkonäkö vaikuttavat vuosikymmenien päähän. Synkronitalojen suunnittelu perustuu laadukkaisiin, aikaa kestäviin arkkitehtoonisiin ratkaisuihin.

Synkronitaloja on suunnittelemassa iso määrä eri alojen ammattilaisia, kuten arkkitehti, LVI-suunnittelija, sähkösuunnittelija ja rakennesuunnittelija. Yhteistyöllä varmistetaan rakentamisen korkea laatu.

Talomallin valinnan, suunnittelun, tonttitarkastelun ja rakennusluvan jälkeen käynnistyy itse rakentamisvaihe.

3. Tontin raivaus ja maatyöt

Tontin raivaaminen valmistaa maapohjatöiden aloittamisen.

4. Perustuksen tekeminen

Pohjatöiden jälkeen päästään tekemään perustustöitä.

 

5.Talotoimitus

Talot toimitetaan tontille elementteinä ja nostetaan paikoilleen nosturilla. Talon pystytys vie alle päivän. Elementtitoimituksen ansiosta kotinne on pian sateelta suojassa. Taloelementit on valmistettu kuivassa ja lämpimässä hallissa, säältä suojassa.

6. Kodintekniikan asennustyöt

Kodin tekniikan, kuten vesi- ja viemäriputket, ilmanvaihdon ja sähköt asentaa alan ammattilaiset.

7. Sisustustyöt

Sinulle suunniteltu sisustus rikastuttaa arkea. Voit vaikuttaa sisustukseen, kiintokalusteisiin, kodinkoneisiin, tulisijaan ja sähköistykseen ammattilaisten tukemana. Muutoksiin voit vaikuttaa myös rakennusprosessin aikana.

8. Muuttovalmiina sovittuna ajankohtana!

Koti on valmis sopimuksen mukaisena aikana. Suoritamme jokaisessa kohteessamme tarkastukset, joista saatte dokumentteina paine-, sähkötarkastus- ja ilmanvaihdon säätöpöytäkirjat sekä rakennekatselmus- ja vastanottotarkastuspöytäkirjan, huoltokirjan ja ohjeet rakennuksen käyttöön.