Työnjohtaja, kirvesmiehiä ja elementinvalmistajia

29.11.2018

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt TYÖNJOHTAJAA, KIRVESMIEHIÄ/ URAKKAPORUKOITA / SISUSTAJIA

 

Synkronitalo on Oululainen uusien asumisratkaisujen toteuttamisen edelläkävijä. Rakennamme tyylikkäitä palkittuja koteja Pääkaupunkiseudulla ja Oulussa.Työllistämme yli 60 henkilöä. Tämän vuoden budjetoitu liikevaihtomme on 25 milj. euroa. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt

TYÖNJOHTAJAA Vantaalle ja Ouluun

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan uuden työmaan sujuvasta ja kustannustehokkaasta etenemisestä yhdessä ammattirakentajien, työpäällikön sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta pientalo rakentamisesta väh. 3 vuotta. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta.

Kirvesmiehiä / Urakkaporukoita / Sisustajia

Haluatko sinäkin tai te olla eturivin tekijöiden joukossa? Kasvuyrityksessä on monenlaisia mahdollisuuksia sinunkin osaamisellesi. Kerro meille missä tehtävissä ovat sinun vahvuutesi ja millä alueella (Oulun seutu, PK-seutu) haluat toimia. Käsittelemme jokaisen hakemuksen!

Tarjoamme näköalapaikan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla työskentelet mukavien työtovereiden kanssa hyvien työpaikkaetujen kera.

Elementinvalmistajia

Haluatko sinäkin tai te olla eturivin tekijöiden joukossa? Kasvuyrityksessä on monenlaisia mahdollisuuksia sinunkin osaamisellesi. Kerro meille missä tehtävissä ovat sinun vahvuutesi? Käsittelemme jokaisen hakemuksen! Elementinvalmistajat pääsevät työskentelemään juuri valmistuneeseen nykyaikaiseen elementtihalliin.

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen heti soitteeseen mikko.ahola@synroni.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Sopivien henkilöiden löytyessä voimme täyttää paikan aiemminkin. Lisätiedot: Mikko Ahola 050 555 4460 ja seppo.granroth@synkroni.fi 044 2395 786

 

 

Takaisin

Tervetuloa taloesittelyihimme

OULUSSA
Lintulampi 12.12. klo 16.30-17.00 os. Sorsatie 29

Uusi
KEMPELEESSÄ
Lammenranta 3 Sovi yksityisesittely
Kuusilinna 12.12. klo 17.30-18.00

Uusi
Uusi
VANTAALLA
Onnenkoukku Sovi yksityisesittely
Kesäkallio 15.12. klo 13.30-14.30

Uusi
Uusi
MYYTÄVÄT KOHTEET →OSTAMME TONTTEJA →
Ota meihin yhteyttä, niin toteutamme unelmasi!