Synkroni Oy / Synkronitalo vuoden kasvuyritys voittaja

10.10.2017

Synkronitalo palkittiin vuoden 2017 Pohjois-Suomen kasvuyritys aluevoittajana Helsingissä 10.10.2017

Video Synkronitalo

Tuomariston kommentit

SYNKRONITALO / SYNKRONI OY

Synkronitalo on uuden asumismuodon, erillistalojen edelläkävijä. Synkronitalo on yhdistänyt asunto-osakeyhtiö- ja omakotiasumisen parhaat puolet saavuttaen näin myös ihan uuden kustannustason. Kodit suunnitellaan ja toteutetaan aina laadukkaasti asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Yritys suunnittelee ja toteuttaa talot yksilöllisiksi kodeiksi juuri niistä elementeistä, joita asiakas edellyttää. Asiakkaat ovat ensiasunnon hankkijasta senioriin sekä yksin asuvasta perheelliseen. Yrityksen slogan “Synkronitalo – sinulle suunniteltu” tiivistää yrityksen ydinidean.  Mikko Ahola perusti Synkronin vuonna 2009 täysin nollasta, ja on johtanut yhtiönsä nopeaan kasvuun.  Liikevaihto viimevuonna ylsi yli 12 miljoonaa euron, kasvaen 70% edellisvuoteen verrattuna.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tunnustus on viesti toiminnan jatkuvasta kehittämisestä, turvallisuudesta ja tahdosta tehdä asiat hyvin. Synkronitalon toimintakyky on nyt tunnustettu valtakunnan tasolla liiketalouden tutkija-ammattilaisten toimesta.

Olemme kiitollisia tunnustuksesta. Haluamme jatkossakin olla edelläkävijöiden joukossa yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kiitos!

 

Takaisin