Nyt UUTTA Ouluun Höyhtyälle

07.03.2019

Nyt UUTTA Höyhtyälle!

Tässä mahdollisuus sinulle, joka haluat asua Oulun keskustan tuntumassa. Rakennamme Höyhtyän kaupunginosaan Oulun kaupungin välittömään läheisyyteen. Näissä kodeissa asut kuin omakotitalossa, mutta asunto-osakeyhtiö tuo vapautta ja huolettomuutta. Saunominen, musiikin soittaminen ja kuunteleminen sekä kyläily mihin aikaan vain onnistuu häiritsemättä naapureita. Huippu tontti, joka rajoittuu puistoon. Lintulammenpuisto ihan vieressä mahdollistaa ulkoilun luontopolulla. Tee hyvä sijoitus ja ota pian yhteyttä. Nopealle varaajalle huikeat edut!

Valitse paras sijainti, asunnon koko ja huoneiden lukumäärä. Sisusta mieleiseksi.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa! Asuntojen Hinnat alkaen 369 000 euroa.

Uudet kohteet ovat ratkaisu sinulle, joka arvostat suojaisuutta, uutta, arkkitehdin silmää, yksilöllisyyttä ja vapautta. Autokatos ja -paikat ovat asunnon yhteydessä ja naapurin kanssa ei ole yhteisiä seiniä.

Tule ja tee uusi tulevaisuus vaivattomaksi. Vaihda vuokran maksu oman asunnon lyhentämiseen tai omakotitalon työt elämisen helppouteen. Heitä remonttihuolille hyvästit ja nauti uusista pinnoista!

Yksityisyyttä ja vapautta kaipaavalle kaikista asunnoista löytyy valmiiksi hiottuja ratkaisuja. Asunnon hankinta kannattaa juuri nyt!

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Ota rohkeasti yhteyttä:

Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi  

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Kysy myös yksityisesittely tai laita viestiä tästä.

Takaisin