Lisätietoja

Mikko Ahola
050 555 4460
mikko.ahola@synkroni.fi

Seppo Granroth
044 239 5786
seppo.granroth@synkroni.fi

Toimisto
040 675 2012

Postiosoite

Synkroni Oy
Akselikuja 3, 90440 Kempele
Äyritie 8E, 01510 Vantaa

 

 

Meille töihin?

Toimintamme kasvaessa ja uusien kohteiden alkaessa etsimme

 

 

Avoimia työpaikkoja; sinulle joka pidät rakentamisesta

26.3.2020

Synkronitalo on Oululainen uusien asumisratkaisujen edelläkävijä. Rakennamme tyylikkäitä palkittuja koteja Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa. Työllistämme yli 50 henkilöä. Tämän vuoden budjetoitu liikevaihtomme on 25  milj. euroa.

 

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt

TALONRAKENTAJIA / KIRVESMIEHIÄ / URAKKAPORUKOITA / ALIURAKOITSIJOITA, Tampereelle ja Vantaalle

Hallitset talonrakentamisen. Olet ahkera, työhön tarttuva ja hallitset piirrustusten luvun. Jos sinulla on omaporukka rakentaja porukka niin tarjoa jotain rakentamiseen liittyvää erivaihetta esim. Pystytys, väliseinien rakentamista, ikkunoiden asennusta, sisustusta yms.

Tarjoamme näköalapaikan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla työskentelet mukavien työtovereiden kanssa hyvien työpaikkaetujen kera.

Synkronitalo rakentaa laadukkaita, arvostettuja ja palkittuja koteja. Kiitos asiakkaillemme! He ovat huomanneet tämän ja olemmekin saaneet olla kasvuyritysten joukossa. Kasvuyrityksessä on monenlaisia mahdollisuuksia sinunkin osaamisellesi. Kerro meille missä tehtävissä ovat sinun vahvuutesi ja millä alueella (Oulun seutu, Pääkaupunkiseutu, Tampere) haluat toimia. Käsittelemme jokaisen hakemuksen!

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen viimeistään 14.4.2020 niin kutsumme hyvät tekijät haastatteluun hakemusten perusteella. Sopivien henkilöiden löytyessä voimme täyttää paikan aiemminkin.

Lisätiedot ja hakemukset: Seppo Granroth 044 239 5786  seppo.granroth@synkroni.fi  Voit jättää hakemuksen myös tästä

TYÖNJOHTAJAA Tampereelle

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan uuden työmaan sujuvasta ja kustannustehokkaasta etenemisestä yhdessä ammattirakentajien, työpäällikön sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme väh. 3 vuoden kokemusta pientalo rakentamisesta. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta.

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen viimeistään 14.4.2020 osoitteeseen mikko.ahola@synkroni.fi. Sopivan henkilön löytyessä voimme täyttää paikan aiemminkin. Voit jättää hakemuksen myös tästä

Mikko Ahola 0505554460 mikko.ahola@synkroni.fi