Kuvat asukasvalinnoin vastaavan tyyppisestä kohteesta.

 

​​

 

As Oy Oulun Kellonranta

Koti merellisessä ympäristössä!   ​​

Oletko haaveillut kesäpäivästä saaressa tai jäätelö kahvi veneretkestä Torirantaan? Tästä kodista pääset kävellen toteuttaamaan merellisiä unelmia. Kellonrannan asunnot sijoittuvat meren välittömään läheisyyteen, luonnonläheiselle ja suositulle Kiviniemen asuinalueelle. Tontti rajoittuu kahdelta sivulta puistoon ja rantaankin matkaa vain 200 metriä. Kiviniemen venesatama on 300 metrin päässä, josta löytyy mm. uimaranta ja kesäkahvila.

Lähin koulu, (Kiviniemen koulu 1.-6.lk) 700 metrin päässä ja Kiviniemen päiväkoti 800 metrin päässä. Alueen muut palvelut, kuten kaupat, koulut ja muut päiväkodit löytyvät 3 km säteellä. Lisäksi liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ihan vieressä. Virpiniemen monipuolinen ulkoilualue golfkenttineen 8 km päässä.

Ideaparkkiin ajat kohteesta vartissa ja Linnanmaalle parissakymmenessä minuutissa.

 

Nopeimmat varaajat pääsevät vaikuttamaan asunnon sijaintiin, pohjaratkaisuun sekä sisustusmateriaaleihin.

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja eli  naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Miksi juuri Synkronitalo?

Synkronitalo on erillistalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme ulkoseinät lämpimissä ja kuivissa sisätiloissa omassa uudessa Kempeleen elementtitehtaassa. Näin varmistamme rakenteiden kuivaketjun toiminnan. Talot pystytetään päivässä säältä suojaan.

Nyt myynnissä As Oy Oulun Kellonranta

Kiviniemen rantatie 25, 90810 Kiviniemi

Ole nopea, näitä ei riitä kaikille!

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
2-3h+k+s+ak 70 m2 Myyty Myyty Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 85 m2 81 752,46 209 900 Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 96 m2 91 261,04 237 500 Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 103 m2 89 615,33 244 900 Tilaa esite

Vuokratontti. Arvioitu valmistuminen 3/2022.

Talojen hintaan sisältyy sähköistettu autokatospaikka. Autokatos on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Ihastu Kellonrantaan!

- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa
- Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset kuivin jaloin huonollakin säällä autosta kotiin. Talvella vältyt ikkunoiden rappaamiselta ja lumen harjaamiselta. Lisäautopaikka mahdollista ostaa erillishintaan.
- Oma varasto huoneiston yhteydessä sekä pyörävarasto. Nämä neliöt ovat erillään talon neliöistä.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti. 1- ja 2 kerroksisia erillistaloja.
- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto juuri oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen.
- Kaikki sopimukset valmiina, kuten laajakaista, lämmitys, jätehuolto ja kiinteistön vakuutus. Maksut katetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!
- Ulkoilumaastot lähellä, mm. latu lähtee ihan vierestä
- Lattialämmitys jokaisessa huoneessa maalämmöllä ja talokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
- Oma nurmetettu yksityinen piha.
- Kulkuväylät ja autokatos asfaltilla

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Kellonrannan talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella maalämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Talojen muoto on suunniteltu siten, että olohuone avautuu takapihalle päin ja valo pääsee tulvimaan sisään suurista ikkunoista. Ostaessasi talon rakennusvaiheessa pääset vaikuttamaan koko talon sisustusratkaisuihin. Meillä on jokaiseen osa-alueeseen useita valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi, tai tuoda omat ideasi, jotka me toteutamme sinulle.  Tontti rajoittuu puistoon ja talojen keskelle on suunniteltu upea viheralue. Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous. Tästä kaupasta maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, kiinteistömuotoiseen ostoon verrattuna tuhansien eurojen säästö.

Myynti

Varmista itsellesi moderni asuminen Oulun Kellonrannassa!

Ota yhteyttä:


Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Mikko Ahola 0505554460 myynti@synkroni.fi 

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!