As Oy Oulun Kotkansiipi

Nyt myynnissä As Oy Oulun Kotkansiipi, Merikotkantie 6, 90250 Oulu.

Haluaisitko sinäkin asua omakotimaisesti lähellä kaupungin keskustaa?

As Oy Oulun Kotkansiipi Kaukovainiolla tarjoaa uusien kauppojen ja palvelukeskuksen ytimestä upean asumispaikan puistoon rajoittuvalta tontilta. Julkinen liikenne kulkee vierestä. Tästä on helppo lähteä Kajaanintietä tai moottoritietä joka suuntaan. Koulut löytyvät näppärästi kävely/pyöräilymatkan päästä. Ole nopea ja tartu tilaisuuteen!

Hiirosen monipuolinen ulkoilupuisto n. 3 km päässä.

Kaupungin läheisyys ja monipuoliset palvelut tekevät Kaukovainion alueesta suositun ja Kotkansiivessä elät sen todeksi!

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja eli naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus sekä laajakaista hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Meiltä hankitussa kodissa on ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Synkronitalo on erillistalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme ulkoseinät lämpimissä ja kuivissa sisätiloissa. Talot pystytetään päivässä ja ovat säältä suojassa.

Muuttovalmista.

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
2-3h+k+s+ak 72 m2 MYYTY MYYTY Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 91 m2 91 617 298 480 Tilaa esite
3-5h+k+s+ak 98,5 m2 MYYTY MYYTY Tilaa esite

4h+k+s+ak4h+k+s+ak

Talojen hintaan sisältyy aina oma autokatos. Autokatos on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi. Oma tontti, jonka voit maksaa kätevästi rahoitusvastikkeella tai kokonaan pois. Tontti osuus alkaen 19521,51 euroa.

Miksi juuri Synkronitalo?

- Avara eteinen, toiminnallinen pohjaratkaisu ei hukkaneliöitä. - Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen ison tilan uljaalla korotetulla sisäkatolla.- Keittiössä todella RUNSAASTI kaappitilaa. -Laadukkaat A-luokan kodinkoneet; erillisuuni, liesitaso, astianpesukone, liesituuletin, erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi.-Laadukkaat kalusteet ja materiaalit. - Led valaistu sauna, ph ja keittiön taso. - Palovaroittimet sähköverkossa. - Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa huoneissa sekä koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. - Saunan ja ph:n välinen lasiseinä sekä suihkuseinäkin on kokolasia. Harvian Cilindro PC90 pilarikiuas. - Isot ikkunat, joista valo tulvii sisään - Lukittava varasto terassinyhteydessä. - Asfaltoitu sähköistetty autokatos sisäänkäynnin yhteydessä sisältyy hintaan. - Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa. - Pihat, asfaltoinnit, nurmet ja aidat valmiina. - Upea arkkitehtuuri ja tehosteväritys julkisivuissa.  

Varaa omasi jo tänään!
Johan Ahola 044 235 7684  
johan.ahola@synkroni.fi
myynti@synkroni.fi, p. 050 536 3948

Ihastu As Oy Oulun Kotkansiipeen!

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Talojen muoto on suunniteltu siten, että olohuone avautuu takapihalle päin ja valo pääsee tulvimaan sisään suurista ikkunoista. Tästä kaupasta maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, kiinteistömuotoiseen ostoon verrattuna tuhansien eurojen säästö.

     

Varmista itsellesi moderni asuminen Oulun Kotkansiivessä!

Ota yhteyttä:

Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!