As Oy Oulun Luontokartano

Oletko sinäkin haaveillut omakotimaisesta asumisesta?

Uusi kohde Kiimingin Hakomäelle uudisalueelle ja puistoon rajoittuvalle tontille. Miksi tyytyisit kerros- tai rivitaloon?

Monipuoliset palvelut ovat kilometrin säteellä: kaupat ja päiväkodit sekä Uusi koulu (6.-9.lk) valmistui ihan vasta 2021 vuoden alussa. Kuntopolut ja ladut sekä frisbeegolf ovat ihan vieressä. Lyhyt matka moottoritielle, josta ajaa Ouluun n. 25 minuutissa. Lisäksi monipuolinen Koitelin virkistys- ja matkailualue on 4,5 km päässä.

Nopeimmat varaajat pääsevät vaikuttamaan asunnon sijaintiin, pohjaratkaisuun sekä sisustusmateriaaleihin.

 

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja eli  naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Nyt myynnissä As Oy Oulun Luontokartano, Hakopuuntie 34, 90900 Kiiminki.

Ole nopea, näitä ei riitä kaikille!

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
3-4h+k+s+ak 72m2 81 136,27 194 500 Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 91 m2 85 720,85 229 000 Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 99,5 m2 93 237,63 249 900 Tilaa esite

Vuokratontti. Arvioitu valmistuminen 4/2022.

Talojen hintaan sisältyy sähköistettu autokatospaikka. Autokatos on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Ihastu Luontokartanoon!

- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa
- Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset kuivin jaloin huonollakin säällä autosta kotiin. Talvella vältyt ikkunoiden rappaamiselta ja lumen harjaamiselta. Lisäautopaikka mahdollista ostaa erillishintaan.
- Oma varasto huoneiston yhteydessä ja vaatehuone.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti. Yksikerroksisia erillistaloja on harvoin tarjolla.
- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto juuri oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen.
- Kaikki sopimukset valmiina, kuten laajakaista, kaukolämpö, jätehuolto ja kiinteistön vakuutus. Maksut katetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!
- Loistava sijainti. Ulkoilumaastot, harrastukset ja kaikki palvelut  lähellä.
- Lattialämmitys jokaisessa huoneessa kaukolämmöllä ja talokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
- Oma nurmetettu yksityinen piha ja huiput ilmansuunnat.
- Katualue ja autokatos sora/kivituhkapinnalla

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Jokirannan talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Talojen muoto on suunniteltu siten, että olohuone avautuu takapihalle päin ja valo pääsee tulvimaan sisään suurista ikkunoista. Ostaessasi talon rakennusvaiheessa pääset vaikuttamaan koko talon sisustusratkaisuihin. Meillä on jokaiseen osa-alueeseen useita valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi, tai tuoda omat ideasi, jotka me toteutamme sinulle.  Tontti rajoittuu puistoon ja talojen keskelle on suunniteltu upea viheralue. Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous. Tästä kaupasta maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, kiinteistömuotoiseen ostoon verrattuna tuhansien eurojen säästö.

Myynti

Varmista itsellesi moderni asuminen Luontokartanossa!

Ota yhteyttä:


Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Mikko Ahola 0505554460 myynti@synkroni.fi 

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!