As Oy Kempeleen Lammenranta 3

Rauhallinen sijainti palvelujen välittömässä läheisyydessä. Ihastu Lammenrantaan!

Upealta paikalta, asunnot rajoittuvat puistoon, palvelujen välittömässä läheisyydessä ja kuitenkin omassa rauhassa. Kempeleen Lammenranta on sinulle, joka arvostat palvelujen läheisyyttä ja omaa rauhaa. Ulkoilureitit ja monipuoliset kuntoilumahdollisuudet ovat ihan vieressä, samoin Kempelehalli jossa monipuoliset urheilumahdollisuudet. Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja omalla autolla pääset täältä myös helposti ja nopeasti moottoritielle sekä lentoasemalle!

As Oy Kempeleen Lammenranta 3, Kuovitie 6, 90440 Kempele

Erillistalo

Nyt uusi kohde ja nopeimmat varaajat pääset valitsemaan asuntonsa sijainnin sekä huonelukumäärän. Näitä ei riitä kaikille, ole siis nopea! Miksi asua rivitalossa, paritalossa tai kerrostalossa? Valitse kodiksesi erillistalo, jolloin naapurin äänet eivät häiritse.

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa sitä, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse Teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa. Lammenrannan taloissa asut todella yksilöllisesti, nautit omasta rauhasta ja suojaisasta omasta pihasta.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!

Nyt rakennetaan - As Oy Kempeleen Lammenranta 3

Nämä talot sijaitsevat osoitteessa Kuovitie 6. Yhtiön tontti rajoittuu puistoon. Valmistuminen sopimuksen mukaan.

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
3h+k+s 74m2
myyty  
myyty
 Tilaa esite
4h+k+s 91m2 myyty myyty  Tilaa esite
4h+k+s 109m2 64.322 238.500,00  Tilaa esite

Talon hintaan sisältyy aina oma autokatos joka on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen.  Pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi. Myös toinen autopaikka on asunnon yhteydessä.

Kohde on turvallinen RS-kohde.

 

Ota yhteyttä myyjiimme! Tervetuloa esittelyyn.

Johan Ahola, 044 235 7684,  johan.ahola@synkroni.fi

Saat ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!

Ihastu Lammenrantaan!

- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto juuri oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään sekä hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen.
- Loistava sijainti. Kempeleen kuntakeskuksen monipuoliset palvelut sekä upeat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet lähellä, mm. kuntopolut ja -ladut.
- Oma nurmetettu piha.
- Katualue ja autokatos asfaltoitu, mikä vähentää lian kulkeutumista sisään kotiisi.
- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa paketissa.
- Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä.
- Oma varasto huoneiston yhteydessä, vaatehuone ja lisäksi yhteinen taloyhtiön varasto.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti.

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Lammenrannan talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Autokatos on sijoitettu luontevasti sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis kuivin jaloin autoon ja talvella auton ikkunoiden raappaaminen jää vähemmälle. Autokatos kuuluu talon hintaan! Tässä maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron. Kiinteistömuotoisen talon ostoon verrattuna saat useiden tuhansien eurojen säästön.

Asunto-osakeyhtiön sopimukset, kuten jätehuolto, lämmitys ja kiinteistön vakuutukset on tehty valmiiksi ja kulut katetaan helposti hoitovastikkeella. Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous.

Muista, että voit aina pyytää myös yksityisesittelyä Teille sopivaan aikaan.

 

 

 

 

 

 

Lammenranta on rauhallinen asuinalue ihan palveluiden vieressä!

Lammenrannasta olet moottoritiellä muutamassa minuutissa ja matkaa Oulun keskustaan on n.10 kilometriä. Muutaman kilometrin päästä löydät alati kehittyvän kuntakeskuksen palvelut; monipuoliset kaupat, kuntosalin, kirjaston, apteekin, ravintolat... kaiken mitä arjessasi tarvitset! Kunnallinen päiväkoti on todella lähellä. Koululaisillakin lyhyt matka koululle, sillä Kirkonkylän yhtenäiskoululle matkaa ei ole paljon.  Hiihtoladut ja kuntopolut ovat niin ikään vieressä. Tutustu tästä Kempeleessä jo olevaan liikuntatarjontaan sekä kulttuuritarjontaan. Alueella on hyvin toimiva julkinen liikenne (linja-auto aikataulu).

Tontti ja asemakaava

Kohde sijaitsee Kempeleessä. Kohteen osoite on Kuovitie 6, 90440 Kempele.

Alueella on vahvistettu asemakaava. Lisätietoja asemakaavasta saa Kempeleen kunnan rakennusvalvonnasta, Asemantie 1, 90440 Kempele, sähköpostitse rakennusvalvonta@kempele.fi