As Oy Vantaan Kesäkallio

Nyt arjen luksusta sinulle, joka arvostat omaa rauhaa. Ihastu As. Oy Vantaan Kesäkallion kotiin! Talot sijoittuvat Seulastentie 6, Vantaa.

​​​​  

Erillistalo

Nyt Uutta Vantaalle, HUIPPU PAIKKA. Nämä asunnot ovat todella kysyttyjä. Näitä yksitasoisia toiminnallisia koteja harvoin tarjolla ja asuit kuin omakotitalossa. Tässä kodissa ei ole yhteisiä seiniä naapurin kanssa. Sisusta mieleiseksi oma koti. Asunto-osakeyhtiön tuomaa vapautta ja huolettomuutta. Tee hyvä sijoitus. VARAUKSIA  useita, ole nopea.

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa sitä, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse Teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa. Kesäkallion kodissa asut todella yksilöllisesti, nautit omasta rauhasta ja suojaisasta omasta pihasta.

Nyt uusi kohde ja nopeimmat varaajat pääset valitsemaan asunnonsa sijainnin sekä huonelukumäärän. Näitä ei riitä kaikille, ole siis nopea! Miksi asua rivitalossa, paritalossa tai kerrostalossa? Valitse kodiksesi erillistalo, jolloin naapurin äänet eivät häiritse.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!

Loistava sijainti, kaikki palvelut lähellä!

Erillistalot sijaitsevat kauniilla ja rauhallisella paikalla, jossa palvelut ovat vieressä, mm. koulut, 1-9 lk. yhtenäiskoulu ja päiväkoti kävelymatkan päässä.  Tontilla ihanteelliset etelä-länsi ilmansuunnat. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, mm. rautatieasemalle matkaa reilu kilometri sekä bussipysäkki ihan vieressä. Loistavat virkistysmahdollisuudet: skeittipuistoon ja uimarannalle pyöräilet muutamissa minuuteissa.

Matari, rauhallinen ja vetovoimainen alue Vantaalla, jossa on mukava asua ja Kesäkalliossa elät sen todeksi!

Nyt rakennetaan - As Oy Vantaan Kesäkallio

Nämä talot sijoittuvat Vantaan Kesäkallioon, Seulastentie 6, Vantaa. Yhtiön oma tontti. Arvioitu valmistuminen 1/2019.

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
3h+k 82m2 106 054 299 900

 Tilaa esite

3h+k 82m2 128 640 322 486  Tilaa esite
4h+k 103m2 105 509 349 000  Tilaa esite
4h+k 103m2 125 509 369 000  Tilaa esite

 

Omistustontti, jonka voit maksaa kätevästi rahoitusvastikkeella tai kerta-/osasuorituksena.

Talojen hintaan sisältyy autopaikka ja katospaikka, jotka ovat sijoitettu sisäänkäynnin välittömään yhteyteen. Pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Ota yhteyttä myyjiimme!

Johan Ahola, 044 235 7684,  johan.ahola@synkroni.fi

Saat ajantasaisen varaustilanteen. Tervetuloa esittelyymme. Kysy myös yksityisesittelyä!

Ihastu Kesäkallion koteihin!

- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen. Keittiössä todella runsaasti kaappitilaa
- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa paketissa.
- Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa
- Oma varasto huoneiston yhteydessä.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti.
- Lattialämmitys jokaisessa huoneessa sekä asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
- Saunassa led-valot ja lasiratkaisuja
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset kuivin jaloin huonollakin säällä autosta kotiin. Talvella vältyt ikkunoiden raappaamiselta ja lumen harjaamiselta.
- Katualue ja autokatos asfaltoitu, mikä vähentää lian kulkeutumista sisälle. Oma nurmetettu piha, jossa voi olla koristeena luonnon kiviä.
- Loistava sijainti. Palvelut sekä upeat liikunta-  ja ulkoilumahdollisuudet lähellä.

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Kesäkallion kodit säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen, energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka. Autokatospaikka on sijoitettu luontevasti sisäänkäynnin yhteyteen ja toinenkin autopaikka on asunnon välittömässä läheisyydessä. Tässä maksat myös edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, joten kiinteistömuotoisen talon ostoon verrattuna säästät useita tuhansia euroja.

Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous. Kuvagalleriasta ideoita.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa taloesittelyihimme

OULUSSA
Lintulampi 12.12. klo 16.30-17.00 os. Sorsatie 29

Uusi
KEMPELEESSÄ
Lammenranta 3 Sovi yksityisesittely
Kuusilinna 12.12. klo 17.30-18.00

Uusi
Uusi
VANTAALLA
Onnenkoukku Sovi yksityisesittely
Kesäkallio 15.12. klo 13.30-14.30

Uusi
Uusi
MYYTÄVÄT KOHTEET →OSTAMME TONTTEJA →
Ota meihin yhteyttä, niin toteutamme unelmasi!