As Oy Kempeleen Kanervalinna

Nyt UUTTA huippupaikalle Kempeleeseen. Tontti rajoittuu puistoon ja ei ole ison tien vieressä. Miksi tyytyisit kerros- tai rivitaloon?

Meiltä on paljon kyselty, milloin Kempeleeseen tulisi uusia arkkitehdillisesti tyylikkäitä Synkronitalon erillistaloja. Nyt tulee! Ole nopea - näitä ei riitä kaikille. Nopeimmat varaajat pääsevät vaikuttamaan asunnon sijaintiin, pohjaratkaisuun sekä sisustusmateriaaleihin. Useita varauksia.

Linnakangas,  As Oy Kempeleen Kanervalinna, Linnavallintie 9, 90450 Kempele

Kempeleen Linnakankaalla kaikki palvelut ovat lähellä jo nyt ja lisää rakentuu koko ajan. Lähivuosina rakennetaan huikea Linnakallion virkistysalue noin kilometrin etäisyydelle Kuusilinnasta. Linnakallion suunnitelmaan on ideoitu mm: huvipuisto, golfkenttä, tapahtuma-alue, tanssipaikka, kiipeilyseinä kesäksi ja jääkiipeilyseinä talveksi, seikkailupuisto, sukelluskeskus, rantabulevardi, caravan-alue ja mökkikylä. Lue lisää Linnakallion alueesta tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Kanervalinnasta matkaa päiväkoteihin ja yhteiskouluun (1-9lk.) on vain pari sataa metriä ja linja-autopysäkille vain sata metriä. Myös luonto on lähellä. Hiihtoladulle on matkaa noin 200 metriä ja kelkka-/virkistysreitille noin kilometri. Lähikauppa on suunniteltu vain 200 metrin etäisyydelle Kuusilinnasta. Zeppelinin alueen palvelukeskus on vain kolmen kilometrin etäisyydellä, josta löytyy useita päivittäistavara- ja muita liikkeitä, virkistysuimala ja mm kuntosali.

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Nyt myynnissä As Oy Kempeleen Kanervalinna, Linnavallintie 9, 90450 Kempele.

Ole nopea, näitä ei riitä kaikille!

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
2-3h+k+s+ak 72,5 m2 69.570,53 MYYTY Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 92,5 m2 69.376,20 229.900,00 Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 102 m2 70.608,88 239.900,00 Tilaa esite

 

Omistustontti, jonka voit maksaa kätevästi rahoitusvastikkeella tai kerta-/osasuorituksena.

Talojen hintaan sisältyy aina oma autokatos sekä lisäautopaikka. Autokatos on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Ihastu Kanervalinnaan!

- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa
- Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset kuivin jaloin huonollakin säällä autosta kotiin. Talvella vältyt ikkunoiden rappaamiselta ja lumen harjaamiselta. Lisäautopaikka talon vieressä sis.hintaan
- Oma varasto huoneiston yhteydessä ja vaatehuone.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti. Yksikerroksisia erillistaloja on harvoin tarjolla.
- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto juuri oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen.
- Kaikki sopimukset valmiina, kuten laajakaista, kaukolämpö, jätehuolto ja kiinteistön vakuutus. Maksut katetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!
- Loistava sijainti. Ulkoilumaastot, harrastukset ja kaikki palvelut rakentuvat lähelle.
- Lattialämmitys jokaisessa huoneessa kaukolämmöllä ja talokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
- Oma nurmetettu yksityinen piha.
- Katualue ja autokatos asfaltoitu, mikä vähentää lian kulkeutumista sisään taloihin.
- Lähimpiä uudisalueita upeasta Linnakankaan keskuksesta.

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Kanervalinnan talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Talojen muoto on suunniteltu siten, että olohuone avautuu takapihalle päin ja valo pääsee tulvimaan sisään suurista ikkunoista. Ostaessasi talon rakennusvaiheessa pääset vaikuttamaan koko talon sisustusratkaisuihin. Meillä on jokaiseen osa-alueeseen useita valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi, tai tuoda omat ideasi, jotka me toteutamme sinulle.  Tontti rajoittuu puistoon ja talojen keskelle on suunniteltu upea viheralue. Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous. Tästä kaupasta maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, kiinteistömuotoiseen ostoon verrattuna tuhansien eurojen säästö.

Myynti

Varmista itsellesi moderni asuminen Kempeleen Kanervalinnassa!

Ota yhteyttä:


Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Mikko Ahola 0505554460 myynti@synkroni.fi 

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!