Erillistalo Oulun Kevätpuu

20.01.2019

Nyt uusi Koti sinulle, joka kaipaat helppoa arkea. As Oy Oulun Kevätpuu, os. Kevätpuuntie 3 A 1, 102m2. Miksi asua rivitalossa, paritalossa tai kerrostalossa? Valitse kodiksesi erillistalo, jolloin naapurin äänet eivät häiritse.

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa sitä, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse Teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa. Kevätpuun kodissa asut todella yksilöllisesti, nautit omasta rauhasta ja suojaisasta omasta pihasta.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!

Yksityisyyttä ja vapautta kaipaavalle asunnoista löytyy valmiiksi hiottuja ratkaisuja. Asunnon hankinta kannattaa juuri nyt!

Muuttamaan pääset pian!

Metsokangas on vetovoimainen uudisalue Oulussa.
Kevätpuun asunnosta olet moottoritiellä hetkessä ja Oulun ydinkeskustassa 15 minuutissa. Oulun lentokenttä tuo maailman lähelle. Oulun eteläisen alueen ja Kauppakeskus Zeppelinin monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueelle on rakennettu uusi koulu ja useita päiväkoteja sekä loistavat ulkoilumahdollisuudet ihan vieressä. Myös julkisen liikenteen monipuoliset yhteydet kulkevat ihan vierestä.

Kevätpuuntien koti on ratkaisu sinulle, joka arvostat suojaisuutta, uutta, arkkitehdin silmää, yksilöllisyyttä ja vapautta. Autokatos ja -paikat ovat asunnon yhteydessä ja naapurin kanssa ei ole yhteisiä seiniä.

Tule ja tee uusi tulevaisuus vaivattomaksi. Vaihda vuokran maksu oman asunnon lyhentämiseen tai omakotitalon työt elämisen helppouteen. Heitä remonttihuolille hyvästit ja nauti uusista pinnoista!

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
4h+k+s+ak 102m2 70.710,00 239.000,00  Tilaa esite

Ota rohkeasti yhteyttä:


Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Kysy myös yksityisesittely tai laita viestiä tästä.

 

 

Takaisin