As Oy Oulun Vaskikartano

Nyt UUTTA sinulle joka kaipaat arjen luksusta! Arkkitehtuurisesti kauniita ja toiminnallisia erillistaloja Soittajankankaalle, osoitteeseen Käyrätorventie 1, huippu paikalle!

Modernit asunnot valmistuvat Soittajankankaalle, jossa palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Poikkimaantien silta tuo Oulun keskustan palvelut lähemmäs ja matka moottoritielle lyhenee.

Uusi Soittajankankaan asuinalue on kasvava ja kehittyvä uudisalue Oulussa. Alueella on mm. monipuolinen Aallikkokankaan liikunta-alue ja yhtenäiskoulu.

Suositulla ja halutulla Soittajankankaan alueella on mukava asua ja Vaskikartanossa elät sen todeksi!

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja eli naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus sekä laajakaista hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Meiltä hankitussa kodissa on ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Synkronitalo on erillistalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme ulkoseinät lämpimissä ja kuivissa sisätiloissa. Talot pystytetään päivässä ja ovat säältä suojassa.

Nyt myynnissä As Oy Vaskikartano Käyrätorventie 1,  90670 Oulu.

Ole nopea, Näitä ei riitä kaikille!

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
3h+k+s+ak 70m2 MYYTY MYYTY  Tilaa esite
3h+k+s+ak 78m2 MYYTY MYYTY  
4h+k+s+ak 84,5m2 68 210,74 215 900,00  Tilaa esite
4h+k+s+ak 91m2 MYYTY MYYTY Tilaa esite
4h+k+s+ak 103m2 MYYTY MYYTY  

4h+k+s+ak4h+k+s+ak

Talojen hintaan sisältyy aina oma autokatos. Autokatos on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi. Vuokratontti.

Miksi juuri Synkronitalo?

- Avara eteinen, toiminnallinen pohjaratkaisu ei hukkaneliöitä. - Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen ison tilan uljaalla korotetulla sisäkatolla.- Keittiössä todella RUNSAASTI kaappitilaa. -Laadukkaat A-luokan kodinkoneet; erillisuuni, liesitaso, astianpesukone, liesituuletin, erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi.-Laadukkaat kalusteet ja materiaalit. - Led valaistu sauna, ph ja keittiön taso. - Palovaroittimet sähköverkossa. - Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa huoneissa sekä koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. - Saunan ja ph:n välinen lasiseinä sekä suihkuseinäkin on kokolasia. Harvian Cilindro PC90 pilarikiuas. - Isot ikkunat, joista valo tulvii sisään - Lukittava varasto terassinyhteydessä. - Asfaltoitu sähköistetty autokatos sisäänkäynnin yhteydessä sisältyy hintaan. - Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa. - Pihat, asfaltoinnit, nurmet ja aidat valmiina. - Upea arkkitehtuuri ja tehosteväritys julkisivuissa.  

Arvioitu valmistuminen 2/2020.

Varaa omasi jo tänään!

Johan Ahola 044 235 7684  
johan.ahola@synkroni.fi
myynti@synkroni.fi, p. 050 536 3948

Ihastu As Oy Oulun Vaskikartanoon!

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Talojen muoto on suunniteltu siten, että olohuone avautuu takapihalle päin ja valo pääsee tulvimaan sisään suurista ikkunoista. Ostaessasi talon rakennusvaiheessa pääset vaikuttamaan koko talon sisustusratkaisuihin. Meillä on jokaiseen osa-alueeseen useita valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi, tai tuoda omat ideasi, jotka me toteutamme sinulle.  Tästä kaupasta maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, kiinteistömuotoiseen ostoon verrattuna tuhansien eurojen säästö.

Varmista itsellesi moderni asuminen Oulun Vaskikartanossa!

Ota yhteyttä:


Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!