As Oy Oulun Lintulampi

Nyt UUTTA huippupaikalle Oulun Keskustan läheisyyteen. Harvoin tarjolla erillistaloja Höyhtyälle ja näin lähelle ydin keskustaa. Miksi tyytyisit kerros- tai rivitaloon?

 

 

 

Vapaana 97 m2 ja 109 m2 huoneistot, muuttamaan pääset vaikka heti. Tontti rajoittuu puistoon.

Höyhtyälle,  As Oy Lintulampi, Sorsatie 29, 90150 Oulu

Haluatko asua Oulun keskustan tuntumassa uudessa arkkitehtuurisesti tyylikkäässä omakotitalossa?
Olet hetkessä Oulun ydinkeskustassa jopa kävellen tai pyöräillen. Oulun lentokenttä tuo maailman lähelle. Alueella on koulu ja useita päiväkoteja sekä loistavat ulkoilumahdollisuudet ihan vieressä. Myös julkisen liikenteen monipuoliset yhteydet kulkevat ihan vierestä.

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Nyt myynnissä As Oy Lintulampi, Sorsatie 29,  90150 Oulu.

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
4h+k+s+ak 85m2 MYYTY MYYTY  Tilaa esite
4h+k+s+ak 97m2 113 676,30 338 917,00  Tilaa esite
4h+k+s+ak 109m2 105 894,47 359 000,00  Tilaa esite

Omistustontti, jonka voit maksaa kätevästi rahoitusvastikkeella tai kerta-/osasuorituksena.

Talojen hintaan sisältyy aina oma autokatos. Autokatos on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Asunnot on muuttovalmiita. Muuttamaan pääset heti.

Ihastu As Oy Lintulampeen!

- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa
- Ei yhteisiä seiniä tai sivuttaista näköyhteyttä naapurin kanssa
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset kuivin jaloin huonollakin säällä autosta kotiin. Talvella vältyt ikkunoiden rappaamiselta ja lumen harjaamiselta.
- Oma varasto huoneiston yhteydessä, vaatehuone ja lisäksi yhteinen taloyhtiön varasto.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti. Yksikerroksisia erillistaloja on harvoin tarjolla.
- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto juuri oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen.
- Kaikki sopimukset valmiina, kuten laajakaista, kaukolämpö, jätehuolto ja kiinteistön vakuutus. Maksut katetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!
- Loistava sijainti. Ulkoilumaastot, harrastukset ja kaikki palvelut rakentuvat lähelle.
- Lattialämmitys jokaisessa huoneessa kaukolämmöllä ja talokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
- Oma nurmetettu yksityinen piha.
- Katualue ja autokatos asfaltoitu, mikä vähentää lian kulkeutumista sisään taloihin.

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Lintulammen talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Talojen muoto on suunniteltu siten, että olohuone avautuu takapihalle päin ja valo pääsee tulvimaan sisään suurista ikkunoista. Ostaessasi talon rakennusvaiheessa pääset vaikuttamaan koko talon sisustusratkaisuihin. Meillä on jokaiseen osa-alueeseen useita valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi, tai tuoda omat ideasi, jotka me toteutamme sinulle.  Tontti rajoittuu puistoon ja talojen keskelle on viheralue.

Tästä kaupasta maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, kiinteistömuotoiseen ostoon verrattuna tuhansien eurojen säästö. Varmista itsellesi moderni asuminen Oulun Höyhtyällä.

Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Mikko Ahola 0505554460 myynti@synkroni.fi

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!