As Oy Oulun Lintulampi

Nyt UUTTA huippupaikalle Oulun Keskustan läheisyyteen. Harvoin tarjolla erillistaloja Höyhtyälle ja näin lähelle ydin keskustaa. Miksi tyytyisit kerros- tai rivitaloon?

 

Meiltä on paljon kyselty, milloin Oulun Keskustan tuntumaan tulisi uusia erillistaloja. Nyt tulee! Ole nopea - näitä ei riitä kaikille. Nopeimmat varaajat pääsevät vaikuttamaan asunnon sijaintiin, pohjaratkaisuun sekä sisustusmateriaaleihin. Tontti rajoittuu puistoon.

Höyhtyälle,  As Oy Lintulampi, Sorsatie 29, 90150 Oulu

Haluatko asua Oulun keskustan tuntumassa uudessa arkkitehtuurisesti tyylikkäässä omakotitalossa? Haveiletko uudesta omakotitalosta Oulun Keskustan tuntumassa?
Lintulammen asunnoista olet hetkessä Oulun ydinkeskustassa jopa kävellen tai pyöräillen. Oulun lentokenttä tuo maailman lähelle. Alueella on koulu ja useita päiväkoteja sekä loistavat ulkoilumahdollisuudet ihan vieressä. Myös julkisen liikenteen monipuoliset yhteydet kulkevat ihan vierestä.

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Nyt myynnissä As Oy Lintulampi, Sorsatie 29,  90150 Oulu.

Ole nopea, Näitä ei riitä kaikille!

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
4h+k+s+ak 85m2 102 709,00 296 300,00  Tilaa esite
4h+k+s+ak 97m2 117 938,00 338 917,00  Tilaa esite
4h+k+s+ak 109m2 114 168,00 362 484,00  Tilaa esite

Omistustontti, jonka voit maksaa kätevästi rahoitusvastikkeella tai kerta-/osasuorituksena.

Talojen hintaan sisältyy aina oma autokatos. Autokatos on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Ihastu As Oy Lintulampeen!

- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa
- Ei yhteisiä seiniä tai sivuttaista näköyhteyttä naapurin kanssa
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset kuivin jaloin huonollakin säällä autosta kotiin. Talvella vältyt ikkunoiden rappaamiselta ja lumen harjaamiselta.
- Oma varasto huoneiston yhteydessä, vaatehuone ja lisäksi yhteinen taloyhtiön varasto.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti. Yksikerroksisia erillistaloja on harvoin tarjolla.
- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto juuri oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen.
- Kaikki sopimukset valmiina, kuten laajakaista, kaukolämpö, jätehuolto ja kiinteistön vakuutus. Maksut katetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!
- Loistava sijainti. Ulkoilumaastot, harrastukset ja kaikki palvelut rakentuvat lähelle.
- Lattialämmitys jokaisessa huoneessa kaukolämmöllä ja talokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
- Oma nurmetettu yksityinen piha.
- Katualue ja autokatos asfaltoitu, mikä vähentää lian kulkeutumista sisään taloihin.

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Lintulammen talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Talojen muoto on suunniteltu siten, että olohuone avautuu takapihalle päin ja valo pääsee tulvimaan sisään suurista ikkunoista. Ostaessasi talon rakennusvaiheessa pääset vaikuttamaan koko talon sisustusratkaisuihin. Meillä on jokaiseen osa-alueeseen useita valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi, tai tuoda omat ideasi, jotka me toteutamme sinulle.  Tontti rajoittuu puistoon ja talojen keskelle on viheralue.

Asunto-osakeyhtiön sopimukset, kuten jätehuolto, lämmitys ja kiinteistön vakuutukset on tehty valmiiksi ja kulut katetaan helposti yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous. Tästä kaupasta maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, kiinteistömuotoiseen ostoon verrattuna tuhansien eurojen säästö.

Myynti

Varmista itsellesi moderni asuminen Oulun Höyhtyällä.

Ota yhteyttä:


Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!