As Oy Oulun Haukiputaan Merituuli

Tässä odotettu upea asumisratkaisu uusien koulujen ja päiväkotien välittömässä läheisyydessä!

Haukiputaan keskustan palvelut näppärästi käden ulottuvissa; Meren, Virpiniemen ja ulkoilun antimet tuovat arkeen mahtavat lisät. Helppoa asumista Synkronitalon laadukkaassa erillistalossa. Ole nopea ja varaa uusi kotisi!

Erillistalo

Rakennamme erillistaloja eli naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra ja kiinteistön vakuutus sekä laajakaista hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa.

Meiltä hankitussa kodissa on ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Synkronitalo on erillistalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme ulkoseinät lämpimissä ja kuivissa sisätiloissa. Talot pystytetään päivässä ja ovat säältä suojassa.

Nyt myynnissä As Oy Oulun Haukiputaan Merituuli, Merituuli 47, 90830 Haukipudas.

Arvioitu valmistuminen 5/2021.

Ole nopea, Näitä ei riitä kaikille!

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
2-3h+k+s+ak 74 m2 MYYTY MYYTY Tilaa esite
3-5h+k+s+ak 109 m2 84 859 229 000 Tilaa esite

4h+k+s+ak4h+k+s+ak

Talojen hintaan sisältyy aina oma autokatos. Autokatos on sijoitettu sisäänkäynnin yhteyteen, pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi. Vuokratontti.

Miksi juuri Synkronitalo?

- Avara eteinen, toiminnallinen pohjaratkaisu ei hukkaneliöitä. - Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen ison tilan uljaalla korotetulla sisäkatolla.- Keittiössä todella runsaasti kaappitilaa. -Laadukkaat A-luokan kodinkoneet; erillisuuni, liesitaso, astianpesukone, liesituuletin, erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi.-Laadukkaat kalusteet ja materiaalit. - Led valaistu sauna, ph ja keittiön taso. - Palovaroittimet sähköverkossa. - Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa huoneissa sekä koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. - Saunan ja ph:n välinen lasiseinä sekä suihkuseinäkin on kokolasia. Harvian Cilindro PC90 pilarikiuas. - Isot ikkunat, joista valo tulvii sisään - Lukittava varasto terassinyhteydessä. - Sähköistetty autokatos sisäänkäynnin yhteydessä sisältyy hintaan. - Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa. - Pihat, nurmet ja aidat valmiina. - Upea arkkitehtuuri ja tehosteväritys julkisivuissa.  

Varaa omasi jo tänään!

Johan Ahola 044 235 7684  
johan.ahola@synkroni.fi
myynti@synkroni.fi, p. 050 536 3948

Ihastu As Oy Haukiputaan Merituuleen!

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Talojen muoto on suunniteltu siten, että olohuone avautuu takapihalle päin ja valo pääsee tulvimaan sisään suurista ikkunoista. Ostaessasi talon rakennusvaiheessa pääset vaikuttamaan koko talon sisustusratkaisuihin. Meillä on jokaiseen osa-alueeseen useita valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi, tai tuoda omat ideasi, jotka me toteutamme sinulle.  Tästä kaupasta maksat edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, kiinteistömuotoiseen ostoon verrattuna tuhansien eurojen säästö.

     

Varmista itsellesi moderni asuminen Haukiputaan Merituulessa!

Johan Ahola 044 235 7684 johan.ahola@synkroni.fi

Tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat lisätietoa kohteesta ja ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!