As Oy Vantaan Sirkka, Heinäsirkantie 3 ja Korennontie

Nyt arjen luksusta sinulle, joka arvostat omaa rauhaa. Ihastu As. Oy Vantaan Sirkan kotiin!

Erillistalo

Nyt Uutta Vantaalle, HUIPPU PAIKALLE Vantaan Nikinmäkeen.  Meiltä on paljon kyselty, milloin Vantaalle tulisi uusia Synkronitalon erillistaloja. Nyt tulee! Näitä yksitasoisia toiminnallisia koteja on harvoin tarjolla. Kodit tarjoavat asunto-osakeyhtiön tuomaa vapautta ja huolettomuutta. Tässä kodissa ei ole yhteisiä seiniä naapurin kanssa. Sisusta mieleiseksi oma koti. Oma tontti. Tee hyvä sijoitus. VARAUKSIA tehdään, ole nopea. Useita jo VARATTU.

Rakennamme erillistaloja eli naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse Teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa. Miksi asua enää rivi-, pari- tai kerrostalossa? Sirkan kodissa asut todella yksilöllisesti, nautit omasta rauhasta ja suojaisasta omasta pihasta.

Nyt uusi kohde ja nopeimmat varaajat pääset valitsemaan asuntonsa sijainnin sekä huonelukumäärän. Näitä ei riitä kaikille, ole siis nopea!

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!

Loistava sijainti, kaikki palvelut lähellä!

Erillistalot sijaitsevat kauniilla ja rauhallisella paikalla, jossa palvelut ovat lähellä. Nikinmäki on rauhallinen ja vetovoimainen alue Vantaalla. Alueella on koulut ja päiväkoti lähellä sekä loistavat ulkoilumahdollisuudet ihan vieressä. Myös julkisen liikenteen monipuoliset yhteydet kulkevat ihan vierestä.


Jokivarren pääkoulu, luokat 1-6              1,8 km
Jokiniemi, luokat 1 - 9                             11,3 km
Lumon lukio                                             4,5 km
Siimapuiston päiväkoti                            600 m
Nikinmäen päiväkoti                                800 m
K-Supermarket                                        850 m
Korson terveysasema                         n. 5 km
Peijaksen sairaala                                   6,6 km

Nikinmäki, rauhallinen ja vetovoimainen alue Vantaalla, jossa on mukava asua ja Sirkassa elät sen todeksi!

Nyt rakennetaan - As Oy Vantaan Sirkka

Nämä talot sijoittuvat Vantaan Nikinmäkeen, os. Heinäsirkantie 3, Vantaa. Yhtiön oma tontti. Arvioitu valmistuminen 03/2020.

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
3h+k 72,5 m2   MYYTY Tilaa esite
4h+k 91,5 m2 105.176,00 319.900,00 Tilaa esite

 

Omistustontti, jonka voit maksaa kätevästi rahoitusvastikkeella tai kerta-/osasuorituksena.

Talojen hintaan sisältyy autopaikka ja katospaikka, jotka ovat sijoitettu sisäänkäynnin välittömään yhteyteen. Pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Ota yhteyttä myyjiimme!

Johan Ahola, 044 235 7684,  johan.ahola@synkroni.fi

Mikko Ahola 0505554460 myynti@synkroni.fi

tai talomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

Saat ajantasaisen varaustilanteen. Tervetuloa esittelyymme. Kysy myös yksityisesittelyä!

Ihastu Sirkan koteihin!

- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen. Keittiössä todella runsaasti kaappitilaa
- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa paketissa.
- Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa
- Oma varasto huoneiston yhteydessä.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti.
- Lattialämmitys jokaisessa huoneessa sekä asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
- Saunassa led-valot ja lasiratkaisuja
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset kuivin jaloin huonollakin säällä autosta kotiin. Talvella vältyt ikkunoiden raappaamiselta ja lumen harjaamiselta.
- Oma nurmetettu piha.
- Loistava sijainti. Palvelut sekä upeat liikunta-  ja ulkoilumahdollisuudet lähellä.

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Onnenkoukun kodit säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella maalämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen, energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka. Autokatospaikka on sijoitettu luontevasti sisäänkäynnin yhteyteen ja toinenkin autopaikka on asunnon välittömässä läheisyydessä. Tässä maksat myös edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, joten kiinteistömuotoisen talon ostoon verrattuna säästät useita tuhansia euroja.

Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous. Synkronitalo on erillistalojen edelläkävijä. Olemme rakentaneet jo useita vuosia erillistaloja joissa eläminen on helppoa. Kuvagalleriasta ideoita.