Inspiroidu Synkronitaloista.

Tutustu kuvagalleriamme avulla jo toteutettuihin Synkronitaloihin.

Synkronitalon polku

Kaikki alkaa tontin hankinnasta. Meiltä saat huiput ilmansuunnat ja suojaavan pihan tarjoavan tontin, missä voit toteuttaa omia puutarhaunelmia. Mikäli haluat eroon pihahuolista ja kaipaat vapautta niin voimme tehdä tontista sinulle myös huoltovapaan. Esittelyvideo

1. Pohjatutkimus

Maapohjan kantavuus selviää pohjatutkimuksessa.

2. Suunnittelu ja lupa-asiat

Kodin toimivuus, tilantuntu ja ulkonäkö vaikuttavat vuosikymmenien päähän. Synkronitalojen suunnittelu perustuu laadukkaisiin, aikaa kestäviin arkkitehtoonisiin ratkaisuihin.

Synkronitaloja on suunnittelemassa iso määrä eri alojen ammattilaisia, kuten arkkitehti, LVI-suunnittelija, sähkösuunnittelija ja rakennesuunnittelija. Yhteistyöllä varmistetaan rakentamisen korkea laatu.

Talomallin valinnan, suunnittelun, tonttitarkastelun ja rakennusluvan jälkeen käynnistyy itse rakentamisvaihe.

3. Tontin raivaus ja maatyöt

Tontin raivaaminen valmistaa maapohjatöiden aloittamisen.

4. Perustuksen tekeminen

Pohjatöiden jälkeen päästään tekemään perustustöitä.

5. Talotoimitus

Talot toimitetaan tontille elementteinä ja nostetaan paikoilleen nosturilla. Talon pystytys vie alle päivän. Elementtitoimituksen ansiosta kotinne on pian sateelta suojassa. Taloelementit on valmistettu kuivassa ja lämpimässä hallissa, säältä suojassa.

6. Kodintekniikan asennustyöt

Kodin tekniikan, kuten vesi- ja viemäriputket, ilmanvaihdon ja sähköt asentaa alan ammattilaiset.

7. Sisustustyöt

Sinulle suunniteltu sisustus rikastuttaa arkea. Voit vaikuttaa sisustukseen, kiintokalusteisiin, kodinkoneisiin, tulisijaan ja sähköistykseen ammattilaisten tukemana. Muutoksiin voit vaikuttaa myös rakennusprosessin aikana.

8. Muuttovalmiina sovittuna ajankohtana!

Koti on valmis sopimuksen mukaisena aikana. Suoritamme jokaisessa kohteessamme tarkastukset, joista saatte dokumentteina paine-, sähkötarkastus- ja ilmanvaihdon säätöpöytäkirjat sekä rakennekatselmus- ja vastanottotarkastuspöytäkirjan, huoltokirjan ja ohjeet rakennuksen käyttöön.

 

 

Synkronitalo / Synkroni Oy
Uusikatu 35
90100  OULU
Talomyyntimme:
050 5363 948
myynti@synkroni.fi
Jaa sivustoamme ystävillesi:

 

Kuvahaun tulos haulle aaa luokka