Meille töihin

18.08.2017

Synkronitalolle töihin. Synkronitalo on Oululainen uusien asumisratkaisujen toteuttamisen edelläkävijä. Rakennamme tyylikkäitä arvostettuja koteja. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt

RAKENNESUUNNITTELIJAA
vastaamaan kohteidemme rakenne-, elementti ja muutossuunnitelmien laatimisesta sekä suunnitelmien kokonaisuuksien hallinnasta. Perehdytämme tehtävään. Toimit yhteistyössä työnjohtajien, työpäällikön ja toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme työkokemusta pientalorakentamisesta ja kokemusta rakennesuunnittelusta. Edukseksi katsomme Vertex-ohjelmiston tuntemuksen ja mestarin/insinöörin koulutuksen. Tarjoamme näköalapaikan mukavien työkavereiden joukossa, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla on tarjolla mukavat työpaikkaedut.

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen heti osoitteeseen mikko.ahola@synkroni.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

KIRVESMIEHIÄ / TALONRAKENTAJIA

Kaipaatko urallesi uutta haastetta tai mukavan puurakentamisen pariin. Arvostamme puurakentamisen kokemusta, rakennusalan perustutkintoa ja piirustusten lukutaitoa. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Kirjalliset hakemukset ja cv:t sähköpostilla markku.oravainen@synkroni.fi.

ELEMENTINTEKIJÄ / PUUELEMENTINTEKIJÄ

Haemme oma-aloitteisia ja ahkeria rakennusalan työkokemusta omaavia puuelementtien valmistajia. Arvostamme kokemusta puuelementtien valmistuksesta, rakennusalan perustutkintoa ja piirustusten lukutaitoa. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Kirjalliset hakemukset ja cv:t sähköpostilla markku.oravainen@synkroni.fi.

MAANRAKENNUSALAN TYÖNJOHTAJAA
vastaamaan kohteidemme pohja ja pihatöistä. Edellytämme työkokemusta maanrakennuksesta ja niiden työnjohdosta. Maanrakennusalan koneiden hallitseminen katsotaan eduksi. Toimit yhteistyössä työnjohtajien, työpäällikön ja toimiston henkilöstön kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan mukavien työkavereiden joukossa, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla on tarjolla mukavat työpaikkaedut. Sinulla on siis mahdollisuus saada pitkällinen työpaikka Oulusta.

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen heti osoitteeseen
mikko.ahola@synkroni.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Takaisin

 

 

Synkronitalo / Synkroni Oy
Uusikatu 35
90100  OULU
Talomyyntimme:
050 5363 948
myynti@synkroni.fi
Jaa sivustoamme ystävillesi: