Kuvat asukasvalinnoin vastaavantyyppisestä kohteesta

 

 

 

 

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

As Oy Oulun Lipunkantaja

Nyt arjen luksusta sinulle, joka arvostat omaa rauhaa. Ihastu As. Oy Lipunkantajan kotiin!

As Oy Lipunkantajan koti Oulun Soittajankankaalla on valinta sinulle, joka arvostat palvelujen läheisyyttä ja omaa rauhaa. Ulkoilureitit ja monipuoliset kuntoilumahdollisuudet ovat ihan vieressä, samoin Oulun kaupungin laajat palvelut uuden sillan myötä lähellä. Hiukkavaaran palveluita rakennetaan kokoajan lisää, mm. uusi yhtenäiskoulu on valmisteilla. Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja omalla autolla pääset täältä helposti ja nopeasti moottoritielle!

As Oy Lipunkantaja, Lipunkantajantie 2, 90670 OULU.

Erillistalo

Nyt uusi kohde ja nopeimmat varaajat pääset valitsemaan asunnonsa sijainnin sekä huonelukumäärän. Näitä ei riitä kaikille, ole siis nopea! Miksi asua rivitalossa, paritalossa tai kerrostalossa? Valitse kodiksesi erillistalo, jolloin naapurin äänet eivät häiritse.

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa sitä, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse Teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa. Lipunkantajan kodissa asut todella yksilöllisesti, nautit omasta rauhasta ja suojaisasta omasta pihasta.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!

Nyt rakennetaan - As Oy Oulun Lipunkantaja

Nämä talot sijoittuvat Oulun Soittajanankaalle, Lipunkantajantie 2. Yhtiön tontti rajoittuu puistoon. Arvioitu valmistuminen 7/2018.

Huonejako Pinta-ala Myyntihinta Velaton hinta  
2h+k+s+ak 61,5m2 62.710 164.500,00  Tilaa esite
3-4h+k+s+ak 72m2 56.731 175.900,00  Tilaa esite
4h+k+s+ak 86m2 54. 259 196.600,00  Tilaa esite

Talojen hintaan sisältyy kaksi autopaikkaa, joista katospaikka on sijoitettu sisäänkäynnin välittömään yhteyteen. Pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).

Ota yhteyttä myyjiimme!

Johan Ahola, 044 235 7684,  johan.ahola@synkroni.fi

Anita Asikainen, 040 149 4291, anita.asikainen@synkroni.fi

Markku Niemikorpi, 040 594 9770, markku.niemikorpi@synkroni.fi 

Saat ajantasaisen varaustilanteen. Tervetuloa esittelyymme. Kysy myös yksityisesittelyä!

 

Ihastu Lipunkantajan koteihin!

- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen. Keittiössä todella runsaasti kaappitilaa
- Alueelle suunniteltu Aallikkokankaan liikunta-alue
- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa paketissa.
- Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä.
- Oma varasto huoneiston yhteydessä.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti. Koteja yhdessä tai kahdessa tasossa.
- Puistoon rajoittuva tontti Kivikkokankaan huippupaikalla.
- Lattialämmitys jokaisessa huoneessa sekä asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
- Saunassa led-valot ja lasiratkaisuja
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset kuivin jaloin huonollakin säällä autosta kotiin. Talvella vältyt ikkunoiden raappaamiselta ja lumen harjaamiselta.
- Katualue ja autokatos asfaltoitu, mikä vähentää lian kulkeutumista sisälle. Oma nurmetettu piha.
- Loistava sijainti. Palvelut sekä upeat liikunta-  ja ulkoilumahdollisuudet lähellä, mm. valaistut kuntopolut ja -ladut, Golf-kenttä, retkeilymaastot sekä Valkiaisjärven ja Niilesjärven uimarannat.

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Metsäpolun kodit säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen, energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka. Autokatospaikka on sijoitettu luontevasti sisäänkäynnin yhteyteen ja toinenkin autopaikka on asunnon välittömässä läheisyydessä. Tässä maksat myös edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, joten kiinteistömuotoisen talon ostoon verrattuna säästät useita tuhansia euroja.

Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous.

Muista, että voit aina pyytää myös yksityisesittelyä Teille sopivaan aikaan.

 

 

Kivikkokangas, vetovoimainen uudisalue Oulussa

Vasta valmistunut Poikkimaantiensilta nopeuttaa huomattavasti kulkemista Oulun keskustaan sekä moottoritielle. Läheisessä Myllyojan ostoskeskuksessa (n. 3 km) on päivittäistavarakauppoja, posti sekä terveysasema. Alueen Touhula-päiväkoti on kävelymatkan päässä. Oulujoen koulu ja Saarelan monitoimitalo ovat lyhyellä etäisyydellä. Oulun Koulut  Alueelle on suunniteltu vetovoimainen Aallikkokankaan liikunta-alue, joka tuo alueelle positiivista kehitystä. Lähistöltä löytyvät myös Oulun seudun arvostetut kesänviettopaikat Valkiaisjärvi ja Niilesjärvi uimarantoineen. Valaistut hiihtoladut ja kuntopolut ovat niin ikään vieressä. Sankivaaran Golf kenttä ja ensilumen ladut n.7 kilometrin etäisyydellä. Alueella kehittyvä julkinen liikenne. Linja- auto aikataulut . Liikuntapaikat Kelkkareitit  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synkronitalo / Synkroni Oy
Uusikatu 35
90100  OULU
Talomyyntimme:
050 5363 948
myynti@synkroni.fi
Jaa sivustoamme ystävillesi: