Asukkaat muuttivat Lipunkantajantie 2 Oulu

11.08.2018

Tule ja näe valmiit sisustetut kodit! Asunnot ovat upeita. Asiakkaat ovat tehneet hienoja valintoja. Kaikki asunnot ovat hyvin erinlaisia.

Ihastu As. Oy Lipunkantajan kotiin!

As Oy Lipunkantajan koti Oulun Soittajankankaalla on valinta asukkaille, joka arvostat palvelujen läheisyyttä ja omaa rauhaa. Ulkoilureitit ja monipuoliset kuntoilumahdollisuudet ovat ihan vieressä, samoin Oulun kaupungin laajat palvelut uuden sillan myötä lähellä. Hiukkavaaran palveluita rakennetaan kokoajan lisää, mm. uusi yhtenäiskoulu on valmisteilla. Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja omalla autolla pääset täältä helposti ja nopeasti moottoritielle!

As Oy Lipunkantaja, Lipunkantajantie 2, Soittajakangas, 90670 OULU.

Erillistalo

Miksi asua rivitalossa, paritalossa tai kerrostalossa? Valitse kodiksesi erillistalo, jolloin naapurin äänet eivät häiritse.

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa sitä, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse Teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa. Lipunkantajan kodissa asut todella yksilöllisesti, nautit omasta rauhasta ja suojaisasta omasta pihasta.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!

Tule esittelyyn tai pyydä yksityisesittely!

Esittelemme Teille mielellämme myös valmiita asuntomalleja,
ota yhteyttä asuntomyyntiimme!

Asiakkaiden kokemuksia Synkronitalosta

Johan Ahola, 044 235 7684,  johan.ahola@synkroni.fi

Anita Asikainen, 040 149 4291,  anita.asikainen@synkroni.fi 

Markku Niemikorpi, 040 594 9770, markku.niemikorpi@synkroni.fi 

Tai asuntomyynti 050 536 3948  myynti@synkroni.fi

 

Takaisin

 

 

Synkronitalo / Synkroni Oy
Akselikuja 3
90440 KEMPELE
Talomyyntimme:
050 5363 948
myynti@synkroni.fi
Jaa sivustoamme ystävillesi:

 

Kuvahaun tulos haulle aaa luokka