Kuvat asukasvalinnoin vastaavantyyppisestä kohteesta

 

                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

As Oy Kempeleen Kokkopuisto

Nämä kaikki myyty!

Rauhallinen sijainti palvelujen välittömässä läheisyydessä. Ihastu Kokkopuistoon!

Kempeleen Kokkopuisto on valinta sinulle, joka arvostat palvelujen läheisyyttä ja omaa rauhaa. Ulkoilureitit ja monipuoliset kuntoilumahdollisuudet ovat ihan vieressä, samoin kauppakeskus Zeppelinin laajat palvelut. Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja omalla autolla pääset täältä myös helposti ja nopeasti moottoritielle!

As Oy Kempeleen Kokkopuisto, Haukkakaarto 5, 90450 Kempele.

Erillistalo

Nyt uusi kohde ja nopeimmat varaajat pääset valitsemaan asunnonsa sijainnin sekä huonelukumäärän. Näitä ei riitä kaikille, ole siis nopea! Miksi asua rivitalossa, paritalossa tai kerrostalossa? Valitse kodiksesi erillistalo, jolloin naapurin äänet eivät häiritse.

Rakennamme erillistaloja, mikä tarkoittaa sitä, että naapureilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Te ette häiritse naapureita, eivätkä naapurit häiritse Teitä elämisen äänillään. Voitte siis rauhassa vaikka musisoida, lapset saavat leikkiä kuten haluavat ja yövuorosta tullut naapuri saa nukkua - ihan rauhassa. Kokkopuiston taloissa asut todella yksilöllisesti, nautit omasta rauhasta ja suojaisasta omasta pihasta.

Miksi sitten asunto-osakeyhtiö? Asunto-osakeyhtiössä juoksevat kulut, kuten esimerkiksi jätehuolto, lumityöt ja kiinteistön vakuutus hoidetaan yhtiön kautta ja maksetaan yhdellä laskulla, hoitovastikkeella. Helppoa!

Nyt rakennetaan - As Oy Oulun Kokkopuisto

Nämä talot sijoittuvat Haukkakaarron varteen (Haukkakaarto 5). Yhtiön tontti rajoittuu puistoon. Arvioitu valmistuminen 08/2017.


Tässäkin ostajan etuja suojaava turvallinen RS-järjestelmä (Rahoituslaitosten neuvottelukunnan suosittelema).Talojen hintaan sisältyy kaksi autopaikkaa, joista katospaikka on sijoitettu sisäänkäynnin välittömään yhteyteen. Pääset siis autosta kuivin jaloin sisälle eikä sade pilaa kampaustasi.

Ota yhteyttä myyjiimme! Tervetuloa esittelyymme.

Johan Ahola, 044 235 7684,  johan.ahola@synkroni.fi

Anita Asikainen, 040 149 4291,  anita.asikainen@synkroni.fi 

Markku Niemikorpi, 040 594 9770, markku.niemikorpi@synkroni.fi 

Saat ajantasaisen varaustilanteen. Kysy myös yksityisesittelyä!

 

Ihastu Kokkopuistoon!

- Paljon avaraa ja valoisaa tilaa. Korotettu sisäkatto juuri oleskelutiloissa. Isoja ikkunoita, joista valo tulvii sisään ja hienoja lasiratkaisuja.
- Laadukkaat materiaalit. Rakennusvaiheessa kaupat tehneet pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja jopa huonejärjestykseen.
- Loistava sijainti. Zeppeliinin monipuoliset palvelut sekä upeat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet lähellä, mm.valaistut kuntopolut ja -ladut.
- Oma nurmetettu piha.
- Katualue ja autokatos asfaltoitu, mikä vähentää lian kulkeutumista sisään kotiisi.
- Alueelle suunniteltu Linnakallion virkistysalue
- Omakotitalon yksilöllisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous samassa paketissa.
- Ei yhteisiä seiniä naapurin kanssa
- Autokatos sisäänkäynnin yhteydessä.
- Oma varasto huoneiston yhteydessä, vaatehuone ja lisäksi yhteinen taloyhtiön varasto.
- Arkkitehdin suunnittelema toimiva koti.
- Koteja yhdessä tai kahdessa tasossa.

Laadukkaat ratkaisut lisäävät asumisviihtyvyyttä

Kaikki Kokkopuiston talot säästävät energiaa ja auttavat asumiskulujen vähentämisessä. Erillistaloissa on lattialämmitys edullisella kaukolämmöllä. Jokaisessa talossa on huoneistokohtainen, energiatehokas ilmanvaihtokone. Tarkoin valituilla teknisillä ratkaisuilla koteihin saadaan miellyttävät olosuhteet elämiselle; vedottomuus, tasainen lämpö ja raikas sisäilma. Talokohtaiset sähkö- ja vesimittarit yhdessä vedenkulutusta säästävien vesikalusteiden kanssa mahdollistavat omien kulutustottumusten seuraamisen - ja sitä kautta palkitsevat asukkaan säästyneillä euroilla!

Arkkitehdin huolellisesti suunnittelemat korkeat tilat ja lasiratkaisut tuovat kotiin avaruutta ja valoisuutta. Jokaiseen asuntoon kuuluu kaksi autopaikkaa. Autokatospaikka on sijoitettu luontevasti sisäänkäynnin yhteyteen ja toinenkin autopaikka on asunnon välittömässä läheisyydessä. Tässä maksat myös edullisemman 2%:n varainsiirtoveron, joten kiinteistömuotoisen talon ostoon verrattuna säästät useita tuhansia euroja.

Rakentamisen helppouden lisäksi myös asumisen helppous.

Muista, että voit aina pyytää myös yksityisesittelyä Teille sopivaan aikaan.

 

 

Kokkokangas, rauhallinen asuinalue ihan palveluiden vieressä!

Kokkopuistosta olet moottoritiellä 5 minuutissa ja matkaa Oulun keskustaan on n.9 kilometriä. Muutaman kilometrin päästä löydät alati kehittyvän Zeppelinin palvelut; monipuoliset kaupat, kuntosalin, kirjaston, apteekin, ravintolat... kaiken mitä arjessasi tarvitset! Lähikauppa on ihan vieressä, samoin kunnallinen päiväkoti. Koululaisillakin lyhyt matka koululle, sillä Ylikylän yhtenäiskoululle matkaa tulee vain 1,7km.  Muutaman kilometrin päähän on suunniteltu vetovoimainen Linnakallion virkistysalue, joka tuo alueelle positiivista kehitystä. Valaistut hiihtoladut ja kuntopolut ovat niin ikään vieressä. Tutustu tästä Kempeleessä jo olevaan liikuntatarjontaan sekä kulttuuritarjontaan. Alueella on hyvin toimiva julkinen liikenne (linja-auto aikataulu).

 

Tontti ja asemakaava

Kohde sijaitsee Kempeleessä, Kokkokankaan alueella. Kohteen osoite on Haukkakaarto 5, 90450 Kempele.

Alueella on vahvistettu asemakaava. Lisätietoja asemakaavasta saa Kempeleen kunnan rakennusvalvonnasta, Asemantie 1, 90440 Kempele, sähköpostitse rakennusvalvonta@kempele.fi

 

 

 

 

 

 

Synkronitalo / Synkroni Oy
Uusikatu 35
90100  OULU
Talomyyntimme:
050 5363 948
myynti@synkroni.fi
Jaa sivustoamme ystävillesi: